Poslednja vest: Bekerajsko veče i prezentacija Veliki put Pobede "Planine Korzike i Sardinije 2019". Za ostale Vesti, kliknite ovde
×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Učlanjenje

Članarinu možete uplatiti kod dežurnog u prostorijama Kluba ponedeljkom, sredom i četvrtkom od 17 do 19 sati, kao i utorkom (17-20 sati) kada je i sastanak članstva. Plaćanjem članarine PD "Pobeda" postajete istovremeno članovi Planinarskog saveza Srbije i stičete beneficije koje to članstvo nosi (povlašćene cene za grupna putovanja, jeftiniji boravak u planinarskom objektima). Članarina takođe pokriva i troškove osiguranja na domaćim izletima, a šteta se naplaćuje za svaku povredu koja se desi u toku planinarske akcije iz kalendara bilo kog PSK ili PSS.


Godišnja članarina: (važi od 01.01-31.12. tekuće godine)


Članska kartica (za nove članove) 150 dinara
Deca, đaci, studenti i nezaposlena omladina do 27god 500 dinara
Zaposleni, nezaposleni i penzioneri 800 dinara
Kalendar akcija za 2018. 100 dinara

Klub ima prostorije u Mačvanskoj ulici broj 8 u Beogradu. Tada se mogu dobiti sve informacije o radu i aktivnostima Društva, ili direktno, preko telefona 011/2455-781, a u svako doba elektronskom poštom: kontakt@pdpobeda.rs.


Prilikom učlanjenja neophodno je da prvo popunite evidencioni karton i donesete ga u prostorije kluba u gore pomenutom terminu. Evidencioni karton možete preuzeti i popuniti i u prostorijama kluba.


Izgled novih knjižica PSS-a


knjizica prednja
knjizica zadnja

Učlanjenjem u planinarsku organizaciju stičete mogućnost obučavanja za planinarske veštine i sticanje raznovrsnih znanja o planini i prirodi. Znači, možete se opredeliti da postanete visokogorac, alpinista, planinarski vodič, sportski penjač, speleolog-planinar, gorski spasilac, orjentirac i još mnogo toga. Planinarski sportski klub Pobeda priprema godišnje pograme planinarskih aktivnosti za svaku godinu sa raznovrsnim sadržajima izleta, uspona, planinarskih takmičenja, u zemlji i inostanstvu.