Pomoć Planinarskom savezu Slovenije


PSK Pobeda odaziva se pozivu Planinarskog saveza Srbije da se pruži pomoć Planinarskom savezu Slovenije posle razornih poplava.

Molimo naše članstvo, naše vodiče i organizatore da se priključe akciji! U tu svrhu, formirali smo poseban račun na koji možete uplatiti dinarsku pomoć do 10. septembra, do kada traje akcija našeg PSS.

 

Adresa: PSK Pobeda, Mačvanska 8, Beograd,

Broj podračuna: 325-9500700088719-12

Svrha plaćanja: pomoć Planinarskom savezu Slovenije

 

PSK Pobeda će usmeriti celokupnu sumu na navedeni račun PSS-a. Takođe možete uplatiti i neposredno na račun koji navodi PSS.

Prenosimo poziv PSS-a u celosti:

 

Dragi planinari,

Posle strašnih poplava koje su zadesile Sloveniju, zemlju u kojoj volimo da planinarimo i gde smo uvek divno dočekani, stupili smo u kontakt sa Planinarskim savezom Slovenije u želji da im pružimo ruku pomoći u ovom teškom trenutku za njih. Nakon konsultacija i smernica koje smo dobili od PZS pokrećemo akciju prikupljanja novčane pomoći namenjene obnovi objekata i čišćenju planinarskih staza oštećenih u poplavama.

Akcija će trajati do 10.9.2023.

U skladu sa mogućnostima novčanu pomoć možemo uplatiti na sledeći račun:

Društvo Gorska reševalna služba Kamnik

Fužine 74, 1241 Kamnik

IBAN SI56 0231 1026 1122 215

Podatki banke:

Nova ljubljanska banka d.d.

Trg republike 2, 1520 Ljubljana

Swift: LJBASI2X

Donacije se uplaćuju na račun Planinarskog saveza Slovenije i biće namenjene obnovi objekata i čišćenju staza oštećenih od poplava.

Planinarski savez Srbije



© PSK Pobeda
'
Nazad